Mopedutställning på Rudskogen Motorfestival

 

Rudskogen Motorfestival ønsker besøk av veteran-mopeder og -lett-mc. Derfor får alle, som kommer og stiller ut sin lille veteran søndag 3. september, gratis inngang.

Det er bare å være på plass før kl. 10. Området som er satt av til utstillingen er så stort, at det er lite sannsynlig at det oppstår plassmangel. Men helt teoretisk har arrangøren med: «så langt det er plass».

Flere mopeder ble produsert med bare små eller ingen endringer på årsmodeller. Derfor kan man avvike litt fra veterangrensen på 30 år. Bruksstand og patinerte er like velkomne som blanke perler. Selvfølgelig gjør det heller ikke noe om baklykta er fra årsmodellen før, eller at det er brukt en moderne stjerne skrue her og der.

Forandringer som var vanlige på den tiden mopeden var i bruk gjør heller ingenting. Derimot mopeder som er komponert helt etter fri fantasi, eller kjøter-mopeder som er satt sammen av det man fant på garasjegulvet hører hjemme andre steder. Men la for all del ikke den siste setningen skremme deg fra komme med mopeden, for arrangøren er langt i fra noen ekstremist.

Har du spørsmål ang. Mopedutstillingen kan du ringe meg på tlf. 993 77 958

Opplysninger og program for Rudskogen Motorfestival forøvrig finner du her.
http://www.rudskogenmotorfestival.no
http://www.facebook.com/events/124163524837167

Hilsen
Alfredsen

   

Senaste info