Klubbar

Njurunda Classic Moppe är ett gäng glada mopedentusiaster som, genom att hålla "liv" i våra gamla klenoder, försöker bevara ett fint gammalt kulturarv.
Nymans Vänner i Uppsala "Föreningen Nymans Vänner bildades den 28 september 1996 och har som huvuduppgift att bevara Nymans historia som Uppsala största industriföretag på 50-talet"
 Hernösand Moped Kul-tur Förening. "I ur och skur, vinter och sommar, samlas de idag ca 80 medlemmarna i stans tyngsta förening för att syssla med mopedverksamhet"
Gefle Mopedveteraner " Knattergamlingar har stora bananer, gå med i Gävle Mopedveteraner"
Pysarna "Pysarna har sitt revir i Umeå med omnejd och kan ses rusa fram på ödsliga grusvägar med ett dåraktigt leende på blåfrusna läppar"
Slide-Riders logo Slide-Riders i Halmstad. "-Jag vet, vi startar en moppe klubb !"
Veteranmopedklubben 50 cc i Hälsingland. "Vi har även meckarkvällar på vintern, då samlas vi för att skruva på våra mopeder eller på "Hjulle" klubbens veteranlastbil som vi ska renovera och använda till "likbil" på våra utfärder"
    Kuliganerna i Örebro. "I Örebro tillverkades det i början av 50-talet en driftsäker och stark cykelmotor, en påhängare med namnet Kuli  - idag älskad av oss, ortens Kuliganer. Vi kallar oss så, en  grupp med riktigt hängivna entusiaster, där kuliprat och kulikörning står högst på dagordningen" 
Retro Riders i Sundsvall  "Retro Riders är ett kompisgäng. Det finns ingen riktig förening eller klubb bakom namnet. Att gå med i Retro Riders är således inte så lätt. Men inte omöjligt förståss.....

Veteran Mopedklubben TSV Blå-Rök i Kvarnsveden. "Idén till att starta en veteran mopedklubb, kom till fikarummet på mekaniska verkstaden i Kvarnvedens pappersbruk"

Klubb Victoria i Stockholm. "Det finns en klubb för grabbarna och tjejerna, som är intresserade av gamla moppar"
Svenska Zündapp Klubben. "Klubben är en ideell partipolitiskt obunden sammanslutning som utan ekonomiska intressen vill sprida kunskaper och goodwill för alla modeller av fordonsmärket Zündapp. Att tillvarataga medlemmars intresse för brukandet, restaurerandet samt bevarandet på ett tekniskt, historiskt och kulturellt sätt under miljöhänsyn"
Välkommen
Föreningen "Loppa på Stiftet" Klubben finns i Karlsborg och ordnar egna rallyn en gång i månaden. Klubben har ca 50 medlemmar.
På vår webbsida vill vi bara presentera oss och samtidigt varna de som kan vara allergiska mot blårök, högfrekventa ljud samt de puckon som tror att gångbanor är till för gående.
 

Pepitamoped bildades 1999. Är ca 30 medlemmar som gillar att åka moped träffas och ha kul.
Vi arrangerar minst ett rally per år PEPITATUREN
Åker på andras rallyn i vår närhet b.l.a. Bortanrallyt, Hammarösvängen mm
Klubben ställer även upp då olika arrangemang ordnas i våra hemtrakter. Vårat motto är att alla skall vara med ha kul och träffas.

Vi är ett gäng mopedtokar från Västra Ämtervik mitt i Fryksdalen!

 

Veteranmopedisterna i Malmö träffas på IKEA parkeringen första onsdagen i  månaden kl: 19.00  Maj - sept. Vi "cruisar" och försöker avsluta  med fika efter att vi har börjat med att titta och prata om våra mopeder. Alla veteranmopedförare hjärtligt välkomna.

 

Länghems Mopedklubb

Vad är nu Tårtan Mopedoz då? Ja Tårtan Mopedoz är resultatet av dom senaste årens "veteranmoppebom" och i just detta fall handlar det om ett gäng glada gubbar/grabbar som både gillar den gamla TV-serien Tårtan och mopeder. Tårtan Mopedoz är och förblir en liten klubb som strävar efter att aldrig bli en stor förening.

 

Borlänge Mopedveteraner.
1§ Man måste ha fyllt 15år.
2§ Man måste ha en moped årsmodell 1975 eller     äldre.
3§ Vid framförande av fordonen gäller         trafik kungöringslagen.

 

Slaka Kedjan i Skara.

 

Florida Cruisers i Umeå.
Häng-Övers är dom stackarna som INTE är välsignade med att äga en FLORIDA. Trots detta så får dom faktiskt åka med oss på diverse uppdrag & äventyr.
Det enda krav vi har på en Häng-Över är att dom måste vara lojala å trogna slavar & gärna betala en å annan reservdel till ALLA original CRUISERS